1. Start
 2. /
 3. Karriär
 4. /
 5. Platsannons – Mjukvaruutvecklare (tillsatt)

Platsannons – Mjukvaruutvecklare (tillsatt)

Har du ett intresse för fisk och vill du arbeta i en spännande miljö med avancerad och nyskapande teknik? Nu har du chansen!

Om företaget

TiVA AB utvecklar och tillverkar utrustning för miljöövervakning i vatten och produkter för miljöanpassning av vattenverksamheter. Bland annat har vi utvecklat en egen fiskräknare som med hjälp av kamerateknik och AI-algoritmer räknar och mäter storleken på fisk som passerar. Företaget startades under 2020 och ägs av Fiskevårdsteknik i Sverige AB som är ett konsultföretag med fokus på miljöanpassning av vattenverksamheter med nästan 30 års erfarenhet i branschen. TiVA AB är ett dotterföretag till Fiskevårdsteknik och startades i syfte att separera den nya verksamheten inom produktutveckling från konsultverksamheten i Fiskevårdsteknik AB.

I koncernen är vi idag ett 10-tal medarbetare med kontor i Lund och Kalmar. Våra medarbetare har alla en eller några spetskompetenser men tappar aldrig fokus från helheten. Hos oss kommer du att få arbeta i en kreativ miljö med startupkänsla där vi själva driver utvecklingen, bestämmer riktning och sätter gränserna för vad som är möjligt.

Vi vill nu stärka vårt växande team i TiVA med ytterligare medarbetare och letar efter en mjukutvecklare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll i vårt utvecklingsarbete och hjälpa oss att utveckla våra system och produkter till nästa nivå. Beroende på din specialistkompetens kan dina arbetsområden innebära allt ifrån webbutveckling till utveckling av mjukvara i fiskräknare och framtagning av algoritmer för bildanalys. Du kommer med andra ord få arbeta brett med ett stort utrymme för kreativitet och med den senaste tekniken.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten är nyfiken, lösningsorienterad, kreativ med ett stort driv.  Kanske har du flera års erfarenhet av systemutveckling i bagaget och vill vara med att bygga upp något nytt med senaste tekniken.

Idag arbetar vi bl.a. med följande tekniker:

 • Javascript
 • PHP
 • MYSQL
 • Python
 • C++
 • Tensorflow / YOLOv4 / YOLOv5 / MobilenetSSD
 • Linuxsystem

I övrigt är kunskaper och erfarenhet inom elektronik, design av kretskort samt CAD (Solidworks) meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas.

Övrig information

Placeringsort: Kalmar
Start: Snarast eller efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Passerat
Även att ansökningsdagen passerat så skicka in en ansökan då vi ständigt är på jakt efter talangfulla personer.

Skicka din ansökan till info@tiva.se
Frågor gällande tjänsten skickas till info@tiva.se till Stefan Kläppe 0702 – 089 190