Platsannons – Fiskräknaranalys / tekniker

Har du ett intresse för fisk och vill du arbeta i en spännande miljö med avancerad och nyskapande teknik? Nu har du chansen!

Om företaget

TiVA AB utvecklar och tillverkar utrustning för miljöövervakning i vatten och produkter för miljöanpassning av vattenverksamheter. Bland annat har vi utvecklat en egen fiskräknare som med hjälp av kamerateknik och AI-algoritmer räknar och mäter storleken på fisk som passerar. Företaget startades under 2020 och ägs av Fiskevårdsteknik i Sverige AB som är ett konsultföretag med fokus på miljöanpassning av vattenverksamheter med nästan 30 års erfarenhet i branschen. TiVA AB är ett dotterföretag till Fiskevårdsteknik och startades i syfte att separera den nya verksamheten inom produktutveckling från konsultverksamheten i Fiskevårdsteknik AB.

I koncernen är vi idag ett 10-tal medarbetare med kontor i Lund och Kalmar. Våra medarbetare har alla en eller några spetskompetenser men tappar aldrig fokus från helheten. Hos oss kommer du att få arbeta i en kreativ miljö med startupkänsla där vi själva driver utvecklingen, bestämmer riktning och sätter gränserna för vad som är möjligt.

Vi behöver nu stärka vårt växande team i TiVA med ytterligare medarbetare och letar efter en person som kan arbeta brett med allt ifrån att sköta driften av våra fiskräknare, analysera data och även vara behjälplig med montering, felsökning och support av fiskräknare. 

Arbetsuppgifter

I din arbetsroll kommer du arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter där en stor del består i att sköta driften av fiskräknare på distans. Du kommer arbeta med att tolka och analysera den data som fiskräknare samlar in och skriva rapporter till våra uppdragsgivare. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig i produktionen av fiskräknare med att t.ex. montera och funktionstesta nya fiskräknare samt felsökning och support av befintlig utrustning.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har god datorvana och kan utrycka dig väl i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Du bör ha grundkunskap i fiskvandring och fiskarter och ett stort intresse för fisk och vatten. Har du dessutom ett teknikintresse så kommer du passa som fisken i vattnet hos oss.

Övrig information

Placeringsort: Kalmar
Start: Snarast eller efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid / deltid
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 28/2
Vänta inte för länge med din ansökan då tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittats.

Skicka din ansökan till info@tiva.se
Frågor gällande tjänsten skickas till info@tiva.se till Stefan Kläppe 0702 – 089 190